Velkommen til foreningen

Forretningsudvalget i foreningen som er den daglige ledelse består af 4 personer

Jan Reinhold, formand

Bjarne Christensen, næstformand og kommunikationsansvarlig

Flemming Rasmussen, sekretær

Kirsten Larsen, Økonomiansvarlig/kasserer

Information om foreningen

Formål
Foreningens formål er, gennem arbejdspladsen, familien, fællesskaber og enkeltpersoner,
at stimulere interessen for idræt, motion og samvær.

Historie
Slagelse Firma Sport (SFS), der nu hedder FIRMAIDRÆT Slagelse (FS) blev stiftet den 21. februar 1941 af en række forud-seende folk, der med god opbakning fra flere lokale virksomheder fandt ud af,
at ansatte på alle niveauer villehave gavn af sund motion i samvær med kolleger

Den tanke viste sig bæredygtig, og foreningen har gennem mere end 70 år virket for sit formål:

Gennem arbejdspladsen, familien, fællesskaber og enkeltpersoner, at stimulere interessen for idræt, motion
og samvær

Organisationsforhold
FIRMAIDRÆT Slagelse er medlem af Dansk Firma-idrætsforbund, og Slagelse Idræts Råd (SIR).

Domicil
Se under VESTHALLEN
eller KLIK her.

Skydeafdelingen flyttede ind
i egne lokaler på Marievangsskolen i 1983.

Sammenhold gør stærk,
når man har fælles mål
for øje

Aktiviteter
FIRMAIDRÆT Slagelse er en flerstrenget forening, der kan tilbyde vore medlemmer og byens borgere et bredt udbud af aktiviteter, så som:
- Badminton
- Bowling
- Fodbold
- Petanque
- Skydning (riffel og pistol)
- Lady Walk i maj. - Extrem mandehørm i oktober
- Julemærkemarchen i december.
- Motion og samvær, der
tilbyder traveture i skoven,
badminton, petanque,
krop i bevægelse og
stavgang.

Deltagelse
Som det fremgår af det brede og nuancerede udbud af aktiviteter, der er kende-tegnet for foreningen, så dækker vores tilbud såvel behov for:
- holdaktivitet,
- individuel deltagelse
- socialt samvær både før,
under og efter udfoldelsen.

Aktiviteterne udbydes i forbindelse med træning, turneringer og kampagner.

Foreningsledere
Foreningen har 45 frivillige ledere
til at klare den daglige ledelse og
til at udføre de mange opgaver,
der skal løses for at få dagligdagen til at fungere.

At være leder i FS giver gode muligheder for personlig udvikling via praktisk og teoretisk træning.

Foreningen tilbyder gennem Dansk Firmaidrætsforbund uddannelse af nuværende og kommende ledere.

FIRMAIDRÆT SLAGELSE · CVR: 12581114 · Skjoldsvej 8 · 4200 Slagelse · 23430915 · kontakt@firmaidraetslagelse.dk